Beograd bus rental - minibus Srbija - najam auta sa vozačem

Naša agencija Baci Pet Beograd organizuje privatne transfere po Srbiji i inostranstvu. Najam minibusa, autobusa ili automobila sa vozačem. Rezervišite transfer sa beogradskog aerodroma online. U društvu profesionalnih i iskusnih vozača zagarantovan je mir i udobnost po veoma konkurentnim (povoljnim) cenama.
 

Minibus rental Beograd, Srbija

Ukoliko želite da iznajmite minibus ( kapacitet/broj sedišta 9,12,14,15,18,…) u Beogradu ili Srbiji, mi organizujemo prevoz minibusom za Vas. Nudimo vam povoljna i udobna vozila sa vozačem. Za sve vrste transfera, razgledanja grada i prevoz putnika, nudimo vam najbolje opcije i kvalitet. Udobnost je zagarantovana.
 
  Mercedes Sprinter (18+2), Wolksvagen Crafter (18+1).
  

 

Najam autobusa Beograd, Srbija

Najam autobusa za sve usluge prevoza putnika u Beogradu, Srbiji. Udobna vozila za vaše nezaboravno i opuštajuće putovanje. Možete uživati u razgledanju dok ne stignete sigurno na svoju destinaciju. Različiti modeli autobusa u zavisnosti od vaših zahteva, možete iznajmiti povoljno i za sve vrste usluga koje su vam potrebne. Panoramsko razgledanje grada, aerodromski transferi, ekskurzije, ture u Beogradu i Srbiji. Čekamo vas!
 
 
 

Iznajmljivanje auta sa vozačem Beograd

U skladu sa vašim željama i potrebama, iznajmite luksuzni VIP automobil sa vozačem za transfere u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu. Za Vašu udobnost i uživanje, izaberite vozilo za posao ili odmor. Naši vozači će doprineti užitku tokom vožnje. Luksuzna I VIP usluga je odličan izbor za sve one koji žele da se odmore I opuste, idealan za poslovne sastanke I sve druge prilike.

VIP Limo servis u Beogradu -Mercedes S klase, Mercedes E klase sa profesionalnim šoferom/vozačem.
Usluga šofera limuzine sa NOVIM KLASSEN Mercedes V klase - ULTRA VIP vozilo.
   
 

Najam Oldtajmera Beograd, Srbija

Vintidž/ klasični automobili - Beograd, Srbija. Iznajmljivanje oldtimer-a za filmove, fotografisanja, reklame, venčanja, reklamne kampanje, i još mnogo toga!
Tražite jedinstveno iskustvo Oldtimer vožnje u Beogradu? Putujte sa stilom, gde god da ste!
 
Modeli naših vozila: Bentley R Type, Jaguar SS-100, Opel Olympia 1952, Ford Model A, Dodge Custom 7, London Black Cab, Buick Roadmaster, Mercedes 170S, Opel Kapitan, Jaguar XJS V12, Jaguar XJS V12 coupe, Triumph Herald Cabriolet 1200, Ford Mustang 65.
 
 
 

Transferi sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla

Naša agencija Baci Pet nudi aerodromski transfer, moderna vozila I profesionalne vozače u Beogradu, Srbiji. Vršimo transfere putnika od beogradskog aerodrome do svih odredišta širom Srbije. Na usluzi smo svih 24/7 dana u nedelji kako bi vaš transfer do aerodroma učinili sigurnim i lagodnim, bez stresa. Prilikom izbora prevoza možete se odlučiti između: privatnog transfera običnim automobilom, privatnog transfera luksuznim automobilom, privatnog minivana ili minibusa. Nudimo I uslugu Fast Track – Aerodorm Nikola Tesla, sve se obavlja po ubrzanoj procedure I bez čekanja)
  
 
- Transfer automobilom sa beogradskog aerodroma do hotela (apartmana).
- Transfer luksuznim automobilima sa ili do aerodroma Beograd Nikola Tesla.
 
   
- Transfer minivanom od Beogradskog aerodroma do hotela (apartmana). 
  Mercedes Vito, Opel Vivaro, Renault Trafic (8+1).
 
 
- Transfer minibus sa Beogradskog aerodroma.
  Mercedes Sprinter 18 mesta.
 
 
 
  
 
 
 

Baci Pet

Belgrade
SERBIA TRAVEL SERVICE
Licenca OTP 069/2022 
 
+ 381 60 572 02 55
+ 381 64 130 05 25
+ 381 64 567 73 40
 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
Rada Neimara 23.
Belgrade, Serbia.